AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel kıyafet görmek

Kahve falında dantel kıyafet görmek

Kahve falında dantel kıyafet görmek rakipsiz hale geleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel kıyafet gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dantel kıyafet görmek yokluğa düşeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder.

Kahve falında dantelli çamaşır görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz dantelli çorap görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantel ipi görmek evlatların hayırsız çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dantelli elbise görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında dantel kumaş görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel ören birini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dantelli gelinlik görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir