AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel ördüğünü görmek

Kahve falında dantel ördüğünü görmek

Kahve falında dantel ördüğünü görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dantel ördüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Kahve falında dantel ördüğünü görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz dantel ördüğünü görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dantel ördüğünü görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin dantel ördüğünü görmek güzel haberlerin alınacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tığla dantel örmek kazancının azalacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel elbise görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, onu borçtan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dantel görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dantelli elbise giymek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir