AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli çorap görmek

Kahve falında dantelli çorap görmek

Kahve falında dantelli çorap görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında dantelli çorap gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Kahve falında beyaz dantelli çorap görmek geniş bir ev satın alacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine delalettir.

Kahve falında dantel çorap görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dantelli çorap giymek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında dantelli çorap görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında dantelli sütyen görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel hediye almak dirliğin bozulabileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında danteller görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında dantel çeyiz görmek kısmetin ve şansın açılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir