AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli dantel görmek

Kahve falında renkli dantel görmek

Kahve falında renkli dantel görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yapacağı planların altüst olacağına işarettir.

Kahve falında renkli dantel gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Kahve falında renkli dantel görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz dantel görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dantel perde görmek rahatlık içinde yaşayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel dantel görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel takke görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında havlu danteli görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dantel çeyiz görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, eksiği kendinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden dantel almak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir