AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla ırmağa düşmek

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmağa düşmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulur.

Kahve falında ırmak düşmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla göle düşmek büyük borçlara girmeyeceğine, anne baba duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında arabadan suya düşmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında arabadan uçurumdan düşmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla denize düşmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir