AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan suya düşmek

Kahve falında arabadan suya düşmek

Kahve falında arabadan suya düşmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında arabadan suya düşmek gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabadan suya düşmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arabadan denize düşmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, işlerin bir anda azalacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla düşmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında denize arabayla düşmek ticarette şansının düşeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir