AnaSayfa / Genel / Kahve falında havayı bulutlu görmek

Kahve falında havayı bulutlu görmek

Kahve falında havayı bulutlu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kişinin içinin daralacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havayı bulutlu gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında havayı parçalı bulutlu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında havada kara bulut görmek asla yüksünmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında bulutlu hava görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine alamet eder.

Kahve falında havada bulut görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında havayı bulutlu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutla uçmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutla konuşmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında bulutta yazı görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir