AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada bulut görmek

Kahve falında havada bulut görmek

Kahve falında havada bulut görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada bulut gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında havayı bulutlu görmek eş ve evlat sahibi olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında bulutlu hava görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havayı parçalı bulutlu görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada bulut görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında havada kara bulut görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında melek şeklinde bulut görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulutla konuşmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir