AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada yazı görmek

Kahve falında havada yazı görmek

Kahve falında havada yazı görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, patron koltuğunda oturacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında havada yazı gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında havada kuran yazısı görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında havada yazı görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında havaya yazı yazmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada balonla uçmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet eder.

Kahve falında havada duran uçak görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık havada oturmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kötü yönde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında havada balon görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir