AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan düşmek

Kahve falında havadan düşmek

Kahve falında havadan düşmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında havadan düşmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında havadan denize düşmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havadan yere düşmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havadan suya düşmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında havadan düşmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında havadan denize bakmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehri havadan görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havadan yürümek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havadan atlamak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir