AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan inmek

Kahve falında havadan inmek

Kahve falında havadan inmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında havadan inmek gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Kahve falında havadan yere inmek çok büyük yenilikler yapacağına, mutlu bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında havadan inmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Kahve falında havadan düşmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında havadan denize bakmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havadan yere bakmak zor zamanlar geçireceğine, ömrünün uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında havadan denize düşmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya rivayet eder.

Kahve falında havadan yere düşmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına alamet eder.

Kahve falında kabeyi havadan görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir