AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada gemi görmek

Kahve falında havada gemi görmek

Kahve falında havada gemi görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında havada gemi gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Kahve falında havada uçan gemi görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşamının uzun olacağına inanılır.

Kahve falında havada gemi görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında gemiyi havada görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada giden gemi görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havaların soğuduğunu görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada yatmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında havada kalmak elinin dara düşmeyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık havada banyo yapmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir