AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaların soğuduğunu görmek

Kahve falında havaların soğuduğunu görmek

Kahve falında havaların soğuduğunu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında havaların soğuduğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında havaların soğuduğunu görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden soğumak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gelirinin de artmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden soğuduğunu görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden soğumak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden soğumak ticarette zarar edeceğine, dedikodu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havaya sıçramak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşli havada yürümek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu hava görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir