AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi havada görmek

Kahve falında gemiyi havada görmek

Kahve falında gemiyi havada görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hem de zengin biri olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiyi havada gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında havada uçan gemi görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gemiyi havada görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında havada gemi görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada giden gemi görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada hortum çıktığını görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında havaya yükselmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada kadın görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Kahve falında havayı güneşli görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir