AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada giden gemi görmek

Kahve falında havada giden gemi görmek

Kahve falında havada giden gemi görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada giden gemi gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında havada giden gemi görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada uçan gemi görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyi havada görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, işlerin günden güne bozulacağına işarettir.

Kahve falında havada gemi görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada gitmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalettir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle hacca gitmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir