AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada durmak

Kahve falında havada durmak

Kahve falında havada durmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında havada durmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında havada durduğunu görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın havada durduğunu görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında havada durmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında havada asılı durmak hafifleyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında koşarken durmak borçlarının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında köprü altında durmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saatinin durduğunu görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, onun istediği yoldan gideceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere önünde durmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir