AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada durduğunu görmek

Kahve falında havada durduğunu görmek

Kahve falında havada durduğunu görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hayatının alt üst olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında havada durduğunu gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Kahve falında uçağın havada durduğunu görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Kahve falında havada durmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında havada asılı durmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında havada durduğunu görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında mezarın başında durmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nehir kenarında durmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında saygı duruşunda durmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında tepede durmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir