AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz balık tutmak

Kahve falında deniz balık tutmak

Kahve falında deniz balık tutmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, verdiği sözleri tutacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz balık tutmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Kahve falında deniz balık tutmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden büyük balık tutmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden balık tutmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak geçmişi unutup geleceğine, aile saadetinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında denizde elle balık tutmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, hastalıklarını yeneceğine delalettir.

Kahve falında denizin ortasında balık tutmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir