AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta haberi duymak

Kahve falında hasta haberi duymak

Kahve falında hasta haberi duymak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında hasta haberi duymak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında hasta haberi duymak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına inanılır.

Kahve falında müjdeli haber duymak elinin bollaşmasına vesile olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem haberi duymak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, böylece kendine güveneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek haberi duymak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik haberi duymak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi haber duymak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında hastalık haberi duymak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir