AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birine ağlamak

Kahve falında hasta birine ağlamak

Kahve falında hasta birine ağlamak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, zor günlerin yaşanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birine ağlamak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenip ağlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaya ağlamak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işarettir.

Kahve falında hasta birine ağlamak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Kahve falında bir hasta için ağlamak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Kahve falında hasta biri için ağlamak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta olup ağlamak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olan birine ağlamak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında hasta birisi için ağlamak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir