AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olup ağlamak

Kahve falında hasta olup ağlamak

Kahve falında hasta olup ağlamak ömrünün uzun olacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, mekân değiştireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında hasta olup ağlamak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında hasta için ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenip ağlamak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında hasta biri için ağlamak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olup ağlamak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta başında ağlamak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında hastaya ağlamak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birisi için ağlamak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olduğu için ağlamak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, hayallerine ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir