AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olan birine ağlamak

Kahve falında hasta olan birine ağlamak

Kahve falında hasta olan birine ağlamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hasta olan birine ağlamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında hasta biri için ağlamak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya ağlamak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir hasta için ağlamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulur.

Kahve falında hasta olan birine ağlamak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birine ağlamak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında hasta olduğu için ağlamak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olup ağlamak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta birisi için ağlamak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir