AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta için ağlamak

Kahve falında hasta için ağlamak

Kahve falında hasta için ağlamak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta için ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşma veya planlar son dakika değişiklikleri ya da düzenlemeleri gerektirebilir.

Kahve falında hasta için ağlamak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bir hasta için ağlamak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, istihdam edeceğine yorulur.

Kahve falında hasta başında ağlamak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Kahve falında hasta biri için ağlamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya ağlamak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında hasta olan birine ağlamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenip ağlamak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında hasta birine ağlamak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir