AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birisi için ağlamak

Kahve falında hasta birisi için ağlamak

Kahve falında hasta birisi için ağlamak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok başarılı adımlar atacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında hasta birisi için ağlamak gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında hasta başında ağlamak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olduğu için ağlamak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenip ağlamak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya ağlamak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hasta birisi için ağlamak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, yüksek diploma alacağına işaret eder.

Kahve falında hasta birine ağlamak kazancın helal şekilde artırılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olup ağlamak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir hasta için ağlamak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir