AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede bulunmak

Kahve falında hastanede bulunmak

Kahve falında hastanede bulunmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede bulunmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında hastanede bulunmak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında otelde bulunmak insanların hayır dualarını alacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Kahve falında uçakta bulunmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir düğünde bulunmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında dilekte bulunmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okunan evde bulunmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, dinç kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir