AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğününde bulunmak

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, çok büyük borçlar alacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün evinde bulunmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında düğünde bulunduğunu görmek yükseleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün bulunmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir düğünde bulunmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde bulunmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir