AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakta bulunmak

Kahve falında uçakta bulunmak

Kahve falında uçakta bulunmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında uçakta bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında uçakta bulunmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede bulunmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacda bulunmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta bulunmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda bulunmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında mescidde bulunmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş başvurusunda bulunduğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir