AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir düğünde bulunmak

Kahve falında bir düğünde bulunmak

Kahve falında bir düğünde bulunmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başına türlü belalar geleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında bir düğünde bulunmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişiyi kolayca etkinize alabilirsiniz.

Kahve falında bir düğünde bulunmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında düğünde bulunduğunu görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında düğün evinde bulunmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde bulunmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak işlerini toparlayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün bulunmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında barda bulunmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir