AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalık olduğunu görmek

Kahve falında hastalık olduğunu görmek

Kahve falında hastalık olduğunu görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sağlığını da kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastalık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Kahve falında diş eti hastalığı görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında su çiçeği hastalığı görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalık mantar görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında memede hastalık görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak hastalığı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyinde hastalık görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hayırlı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir