Kahve falında kadın hastalığı görmek

Kahve falında kadın hastalığı görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın hastalığı gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın hastalığı görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet eder.

Kahve falında hastalıklı kadın görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında hastalıktan ölmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında hastalıklı insanlar görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top