AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hasta yatarken görmek

Kahve falında birini hasta yatarken görmek

Kahve falında birini hasta yatarken görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini hasta yatarken gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında birinin hasta yattığını görmek insanlara yol göstereceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bereketin ve verimin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastayı yatarken görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, özgüveninin artacağına delalettir.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, günahların af olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek sıkıntılarının geçeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir