AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olup iyileşmek

Kahve falında hasta olup iyileşmek

Kahve falında hasta olup iyileşmek hoş muhabbette olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, hanesine bolluk geleceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olup iyileşmek gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında hasta birini iyileştiğini görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek huzurunun kaçacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında hasta kadının iyileştiğini görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta iyileştirmek yılmayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir