AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta birini iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta birini iyileştiğini görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rahatlığa erileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işarettir.

Kahve falında hasta birini iyileştiğini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında hasta birinin iyi olduğunu görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta bir insanı iyi görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek çok rahat bir nefes alacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olan birini iyileşmiş görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında hastayı iyileştirmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir