AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet etmektedir.

Kahve falında hastanın iyileşmesi gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi birini hasta görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta babayı iyileşmiş görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hasta olup iyileşmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işarettir.

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek kişinin daha çok kazanacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında hasta birini iyileştirmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir