AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, büyük bir işe kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş gördüyseniz:

  • Olan bitenle insanların gördüğü kısımlar arasında büyük farklar olabilir ya da herkes aslında doğruyu öğrenebilecek veya gerçeği görebilecekken olayların yüzeysel kısımlarına odaklanabilirler.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında hastayken iyileştiğini görmek hayır getirecek yollara girileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında hasta babayı iyileşmiş görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulur.

Kahve falında hasta olup iyileştiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir