AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hasta için ağlamak

Kahve falında bir hasta için ağlamak

Kahve falında bir hasta için ağlamak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında bir hasta için ağlamak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenip ağlamak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaya ağlamak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta için ağlamak esenlik bulup, hafifleyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birisi için ağlamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olduğu için ağlamak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olup ağlamak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olan birine ağlamak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta biri için ağlamak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir