AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta öküz görmek

Kahve falında hasta öküz görmek

Kahve falında hasta öküz görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, fakir çocukları giydireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta öküz gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında hasta öküz görmek insanların takdirini kazanacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine yorulur.

Kahve falında öküz ve inek görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküzün doğurduğunu görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında öküze su vermek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü öküz görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında öküzle tarla sürmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında öküz kesmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok öküz görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir