AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün doğurduğunu görmek

Kahve falında öküzün doğurduğunu görmek

Kahve falında öküzün doğurduğunu görmek istediği oranda da eğleneceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalettir.

Kahve falında öküzün doğurduğunu gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında öküzün doğurduğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu öküz görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Kahve falında siyah öküz görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında öküz arabasına binmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında öküze bindiğini görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ahırda öküz görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında öküzden süt sağmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, duygularını açığa vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş öküz görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir