AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını hasta görmek

Kahve falında başkasını hasta görmek

Kahve falında başkasını hasta görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını hasta gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Kahve falında hasta birini namaz kılarken görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğünü hasta görmek bir ortaklık kurulacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının hasta olduğunu görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında hasta yattığını görmek işlerinin yaver gideceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında hastayla helalleşmek parasının her geçen gün artacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir