AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında hasta taşımak

Kahve falında sırtında hasta taşımak

Kahve falında sırtında hasta taşımak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zor günlerden geçeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında hasta taşımak gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Kahve falında hastayı sırtında taşımak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında hasta taşımak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birini sırtında taşımak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadını sırtında taşımak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanı sırtında taşımak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneni sırtında taşımak daha fazla gelir sahibi olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir