AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini gelinlikle görmek

Kahve falında hasta birini gelinlikle görmek

Kahve falında hasta birini gelinlikle görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında hasta birini gelinlikle gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında hasta birini gelinlikle görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet eder.

Kahve falında çok hastalandığını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında hasta bakıcı görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalettir.

Kahve falında herkesi hasta görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hasta olarak görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta bakmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir