AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini hasta olarak görmek

Kahve falında sevdiğini hasta olarak görmek

Kahve falında sevdiğini hasta olarak görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, duygularını açığa vuracağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hasta olarak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında sevdiklerini hasta görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin hastalandığını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini hasta olarak görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanı hasta görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir