AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hastalandığını görmek

Kahve falında çok hastalandığını görmek

Kahve falında çok hastalandığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çok hastalandığını gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta babayı görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüşü hasta görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisini hasta görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hasta olarak görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında akıl hastası olduğunu görmek işyerini kapatacağına, çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini hasta görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat olan hasta görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir