AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta beklemek

Kahve falında hasta beklemek

Kahve falında hasta beklemek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bütçesinin küçüleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında hasta beklemek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında hasta beklemek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında hasta başında beklemek çevreye karşı itibarın artacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini beklemek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada yemek beklemek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaş beklemek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane önünde beklemek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar beklemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında mezarın başında beklemek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir