AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı hasta görmek

Kahve falında babayı hasta görmek

Kahve falında babayı hasta görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında babayı hasta gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Kahve falında hasta babayı görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı hasta görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba hasta görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir