AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın hasta olduğunu görmek

Kahve falında babanın hasta olduğunu görmek

Kahve falında babanın hasta olduğunu görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, heveslerinin biteceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler, yerler veya keyifli aktiviteler ilginizi çekebilir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında anne babasını hasta görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine delalettir.

Kahve falında babasını hasta olarak görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine işaret eder.

Kahve falında babasının hastalandığını görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek yanlış işler yapacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında anne babayı hasta görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir