AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasretle öpmek

Kahve falında hasretle öpmek

Kahve falında hasretle öpmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kazancın her daim artacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasretle öpmek gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında hasretle öpmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle hasret gidermek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında hasretle sarılmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasret görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında hasret gidermek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hasret kalmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir