AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış fasulye görmek

Kahve falında haşlanmış fasulye görmek

Kahve falında haşlanmış fasulye görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, rahatlığa ereceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış fasulye gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Kahve falında haşlanmış taze fasulye görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış fasulye görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mısır haşlaması görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bamya görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanan yumurta görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış soğan görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir