AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış mısır almak

Kahve falında haşlanmış mısır almak

Kahve falında haşlanmış mısır almak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kasasının ağırlaşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek yüzün güleceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında haşlama mısır görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek fal sahibinin içine kapanacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır haşlaması görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlama mısır yemek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işarettir.

Kahve falında haşlamış mısır görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış mısır görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış mısır almak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir