AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlama mısır görmek

Kahve falında haşlama mısır görmek

Kahve falında haşlama mısır görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, başka işler deneyeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlama mısır gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Kahve falında haşlama mısır yemek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlama mısır görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlamış mısır görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, elinin darda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır almak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir